Spaanse politie arresteert verdachte moord Gubbels | Bredavandaag | Hét nieuws uit Breda
schietpartij

Spaanse politie arresteert verdachte moord Gubbels

  Nieuws

IJPELAAR - Agenten van de Spaanse politie hielden op woensdagavond een zesde verdachte aan in verband met het schietincident medio juli 2010, waarbij de 12-jarige Danny Gubbels om het leven kwam.


De 32-jarige man uit Zoetermeer is in Marbella gearresteerd en ingesloten. Hij wordt net als twee anderen die op 12 april werden aangehouden verdacht betrokken te zijn bij de schietpartij op het woonwagenkamp aan de Rijnauwenstraat.

Alle zes de mannen worden verdacht van moord en of doodslag of betrokkenheid daarbij. De officier van justitie heeft de Spaanse autoriteiten op grond van een Europees Arrestatie Bevel om zijn uitlevering gevraagd.

Op 12 april werden een 24-jarige Brit in een woning in Amsterdam gearresteerd en een 29-jarige Brit in Leeds. De man in Engeland zat al in de gevangenis voor een ander geweldsmisdrijf. Om zijn uitlevering is gevraagd.

Op dinsdag 19 april werden drie mannen gearresteerd. Het gaat hier om twee mannen van 29 en 22 jaar uit Amsterdam en een 43-jarige man uit Almelo. Deze twee verdachten zitten niet meer in voorlopige hechtenis.

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief