Logo bredavandaag.nl

Eerste NAC-glossy naar...?

  Nieuws

STEENAKKER - Het werd woensdagavond nog even spannend in het NAC Supportershome. Wie zou het eerste exemplaar van de nieuwe onafhankelijke NAC-glossy mogen ontvangen? Oud-international en NAC-speler Kees Rijvers of trainer John Karelse?


Door Goof Lukken

Uiteindelijk koos uitgever en journalist van het blad, Martijn Jas, toch voor Karelse. "Ik ben zeer vereerd met de komst van Kees Rijvers, zeker omdat hij helemaal uit zijn woonplaats in Frankrijk is komen rijden. Maar het eerste nummer gaat naar John omdat hij de laatste maanden, toen ik regelmatig bij de Zundertse trainingsvelden was, veel belangstelling voor het nieuwe blad had. Hij bleef me maar vragen of ik al veel advertenties had verkocht", aldus een lachende Jas.

Veel hoofdrolspelers uit het eerste nummer waren aanwezig. De 'mens achter NAC' is dan ook het belangrijkste ingrediënt van het nieuwe blad. Het tweede nummer van het magazine verschijnt medio mei. "Daarna kijken we of het een succes is", zegt Jas. De aanwezigen in het supportershome waren in ieder geval laaiend enthousiast.

De glossy 'NAC - Wie wij zijn', gaat € 6,95 kosten. Het blad kan hier al via het web besteld worden. Het tijdschrift is vanaf nu te koop op meer dan 250 adressen in de regio.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief