Flexabonnee van BredaVandaag

  Nieuws

Word Flexabonnee van BredaVandaag
BredaVandaag brengt al bijna 9 jaar nieuws over en uit Breda. Dat kunnen we gratis aanbieden door lokale, vaak trouwe adverteerders, maar er gebeurt veel meer in de stad dan wij op dit moment kunnen verslaan. Van culturele evenementen tot sportwedstrijden en van politieke ontwikkelingen tot verhalen uit de dorpen en nieuwe bedrijvigheid.


Jij kunt ons helpen het nieuwsaanbod te verbeteren door Flexabonnee van BredaVandaag te worden. Hieronder lees je hoe het werkt en wat je ervoor terugkrijgt.
MELD JE DIRECT AAN!

Maandelijks kiezen of je doneert
Iedere maand krijg je een smsje met de vraag of je wilt doneren als Flexabonnee. Je kiest zelf het bedrag en zit hier dus nooit aan vast. Wil je een maand overslaan? Dan stuur je heel gemakkelijk een SMS met het keyword ‘flex breda overslaan’ naar 3669 binnen twee dagen na de aankondiging. Om te doneren hoef je niets te doen. Het maandbedrag wordt automatisch van je bankrekening afgeschreven.

Gratis naar NAC en andere leuke acties
Door ons te steunen maak je zelf ook kans op leuke aanbiedingen. Ongeveer zes keer per jaar ontvangen Flexabonnees een SMS met een actiecode of een link naar een aanbieding. Zo hadden we onlangs een leuke actie waarbij Flexabonnees gratis een NAC wedstrijd konden bijwonen samen met iemand anders.

Afschrijving
De afschrijving vindt maandelijks plaats via Microincasso™. Dit is de incassant die vermeld staat bij de afschrijving. Bij de beschrijving staat vermeld dat het je maandelijkse bijdrage aan BredaVandaag betreft. BredaVandaag ziet niet wie er doneert.

Nieuws-voorkeur
Een aantal keer per jaar ontvang je in deze sms een link naar een korte enquête. Hier kun jij jouw nieuws-voorkeuren aangeven, zodat we de nieuwsvoorziening nog verder kunnen verbeteren.

Leeftijd
Om Vriend van BredaVandaag te worden dien je minimaal 18 jaar te zijn.

MELD JE DIRECT AAN!

Kijk voor nog meer informatie op de website van Microincasso™.