Bredanaar gepakt met ongeladen wapen

  Politie

BREDA - De politie heeft in de uitgaansnacht van vrijdag op zaterdag twee aanhoudingen verricht. Een man werd verdacht van een mishandeling en bleek bij fouillering een ongeladen wapen bij zich te dragen. De man is vastgezet.


De 20-jarige Bredanaar werd rond half drie aangehouden op de Haven. De man werd gecontroleerd, nadat hij mogelijk betrokken was bij een mishandeling in een horecagelegenheid aan de Visserstraat. Bij aanspreken van de man bleek hij geen identiteitsbewijs bij zich te hebben. De politie fouilleerde de man en trof een ongeladen wapen aan. Deze is in beslag genomen en de man is aangehouden en ingesloten.

Om 02.50 uur hield de politie een 22-jarige man uit Breda aan. Hij was uit een horecagelegenheid aan de Grote Markt gezet. Even later werd door politiemensen gezien dat de man zich agressief gedroeg en meerdere mensen sloeg op de Havermarkt. Hierop is hij aangehouden. Dit gebeurde in de Potkansteeg. De man is na verhoor in vrijheid gesteld met een bekeuring.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief