Logo bredavandaag.nl

Veiling voor het goede doel

  Politie

BREDA – Heb je altijd al een huiskamerconcert van Racoon of een exclusief Marlies Dekkers lingeriesetje willen hebben. Het is niet langer onmogelijk. Vanaf 10 december start een veiling op eBay waar je de items kunt bemachtigen. De opbrengst van de veiling gaat naar de vluchtelingenhulp van het Rode Kruis, het doel van de 3FM Serious Request dit jaar.


Naast een huiskamerconcert of een exclusief lingeriesetje valt er nog veel meer te bemachtigen. Een masterclass van Dave Clarke of een gesigneerd canvas doek door Take That; je kunt het zo gek niet bedenken, de meest uiteenlopende collectoritems zijn in het veilinghuis te vinden. Zelfs een compleet verzorgd huwelijk (inclusief huwelijksreis naar Canouan Island), gesloten door "Mr. All You Need is Love" Robert ten Brink, wordt aangeboden.

Om de unieke items te bemachtigen hoef je geen grote portemonnee te hebben. Alle items hebben een startprijs van 1 euro. Ben je geïnteresseerd dan kun je vanaf 10 december bieden via de website www.3fm.nl/veiling. Van 10 tot en met 24 december worden dagelijks nieuwe items op de veiling ingebracht. De laatste veiling loopt af op 3 januari 2009.

Direct storten kan op giro 22744 onder vermelding van Serious Request.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief