Logo bredavandaag.nl

Inmiddels 7 personen opgepakt na steekpartij

  Politie

BREDA - De politie hield woensdag nog eens drie verdachten aan in verband met een steekpartij aan de Van Riebeecklaan in september.


Nader onderzoek wees uit dat er meer mensen bij de steekpartij betrokken zouden zijn. De verdachten die deze week werden aangehouden, een 20-jarige - en twee 19-jarige mannen uit Breda, zijn aangehouden voor poging tot moord.

Vorige week werd al een 17-jarige vrouw uit Hellevoetsluis aangehouden voor hetzelfde feit. De vier en de eerder aangehouden 23-jarige verdachte, direct aangehouden na het steekincident, zouden het gemunt hebben op twee Bredanaars.

Als gevolg van de steekpartij werden twee Bredase mannen van 19 en 23 jaar opgenomen in het ziekenhuis met verwondingen als gevolg van een steekpartij. Beiden werden ook aangehouden als verdachte.

De politie kreeg 23 september rond 23.50 uur melding van een steekpartij in de Van Riebeecklaan. Daar troffen agenten de gewonde 19-jarige man in de tuin van een woning aan. Hij vertelde ruzie te hebben gehad met een bekende van hen, die hem met een mes had gestoken. Hij hield hieraan meerdere verwondingen over en werd per ambulance naar het Amphiaziekenhuis vervoerd.

Daar bleek inmiddels ook de 23-jarige Bredanaar, die de man zou hebben gestoken te zijn gearriveerd. Ook hij was gewond en verklaarde door de 19-jarige man te zijn gestoken.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief