Logo bredavandaag.nl
uitgaan

Vijf relschoppers opgepakt tijdens uitgaan

  Politie

CENTRUM – In het centrum van Breda zijn vrijdagnacht vier jongeren opgepakt die voor overlast zorgden. Zaterdagmorgen werd er nog een gearresteerd.


Een 19-jarige man uit Hoogerheide gooide een glas in het gezicht van een 40-jarige man uit Bavel in een café op de Vismarktstraat. Hij werd rond 23:30 uur opgepakt, samen met zijn zwager. Die bemoeide zich met de arrestatie, en werd nadat hij een slaande beweging maakte ook aangehouden.

Op de Karnemelkstraat werd rond 03:10 uur een 17-jarige jongen uit Teteringen aangehouden. Hij was zo dronken dat hij de verkeerde fiets probeerde mee te nemen. Hij krijgt een proces-verbaal voor baldadigheid.

Omstreeks 03:30 uur hield de politie een 18-jarige man uit Zevenbergschen Hoek aan omdat hij de openbare orde verstoorde.

Een 16-jarige Bredenaar wist vrijdagnacht een arrestatie te ontlopen. Op zaterdagochtend rond 10:00 uur werd hij alsnog opgepakt bij zijn huisadres. Tijdens een ruzie zou hij een glas in het gezicht hebben gegooid van een 20-jarige man uit Terheijden.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief