Beeld uit archief.
Beeld uit archief. (Guido van der Kroef)

Twee mannen gooien maat uit auto

  Politie

TUNZIGT - De politie heeft gisteravond twee Roosendaalers van19 en 20 jaar aangehouden. Het duo wordt verdacht van zware mishandeling.


Het slachtoffer, een 18-jarige plaatsgenoot is voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis Molengracht waar hij na behandeling door agenten is aangehouden voor belediging en wanordelijk gedrag.

De politie ontving rond 19.30 uur de melding van een mishandeling op de Tramsingel. Agenten troffen op het wegdek het slachtoffer aan. Hij had een verwonding in het gezicht.

Bij het zien van de politie begon hij wild om zich heen te slaan en de aanwezige agenten te beledigen. Getuigen vertelden dat twee inzittenden van een auto hem hadden mishandeld.

Het slachtoffer reed als passagier mee in een auto van een vriend. Bij het rode verkeerslicht aan de Tramsingel stapten twee bekenden van het slachtoffer uit een auto die op een andere rijstrook stil stond.

Beide mannen trokken het portier van het slachtoffer open en sloegen en schopten hem. Na de mishandeling stapten beide verdachten in hun auto en reden weg. Het lukte de politie het tweetal op het Kruisvoort korte tijd later aan te houden.

Het slachtoffer werd onder begeleiding overgebracht naar het ziekenhuis. De man was verbaal agressief in de richting van de agenten en het medisch personeel. Hij wilde niet geholpen worden. Nadat hij beledigingen bleef uiten is ook hij gearresteerd.

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief