De politie trof het stoffelijk overschot van een man aan in de fietsenkelder van de NTHV aan de Reduitlaan foto Serge Mouthaan
De politie trof het stoffelijk overschot van een man aan in de fietsenkelder van de NTHV aan de Reduitlaan foto Serge Mouthaan

Onbekende pinde met pasje vermoorde zwerver Samba

Politie

EMER - Een onbekende persoon heeft geld gepind met het pasje van de vermoorde zwerver Samba Fall (50). Dat gebeurde twee weken voor diens dood. Daarnaast staat een andere onbekende op opnames van beveiligingscamera’s, gemaakt tijdens de nacht dat de zwerver met geweld om het leven werd gebracht.

Die persoon bevond zich in de directe omgeving van de locatie waar zwerver Samba op 6 september werd gevonden in het fietsenhok bij het Pakhuis aan de Reduitlaan. De politie is op zoek naar deze twee personen en schakelt de hulp in van de TV-programma’s Bureau Brabant en Opsporing Verzocht.

In de uitzending worden onder meer de bewakingsbeelden getoond. De recherche onderzoekt of die geldopname in verband staat met de latere gewelddadige dood van het slachtoffer. Verder wordt in het item de achtergrond geschetst van het slachtoffer.

Op maandag 28 en dinsdag 29 november 2011 besteden respectievelijk Bureau Brabant en Opsporing Verzocht aandacht aan de gewelddadige dood van Samba.