Kim Kuijpers

Politie zoekt getuigen overval AH De Burcht

  Politie

BREDA - De politie is naarstig op zoek naar de dader van de gewapende overval op de Albert Heijn in winkelcentrum De Burcht, donderdagavond rond tien voor acht. Donderdagavond werd een mogelijke verdachte na controle niet aangehouden.


Bij de overval bedreigde de man twee medewerksters met vermoedelijk een vuurwapen. Hij heeft een geldbedrag buit gemaakt. Er raakte niemand gewond. De politie heeft direct een uitgebreid onderzoek in de omgeving ingesteld, vooralsnog zonder resultaat.

Ook het SMS-bericht met de tekst 'Breda, de Burcht, overval met wapen, man 1.80m, pet,lichte schoenen met blauwe onderkant, normaal postuur,blauwe trainingsbroek, tips 0900-8844' leverde nog geen spoor naar de dader op.

Met een oproep aan mogelijke getuigen, probeert de politie een volgende stap te zetten in het onderzoek. De politie zoekt nu iedereen die op donderdag 15 december 2011 tussen 19.30 uur en 20.15 uur in de buurt van de supermarkt is geweest en daar iets heeft gezien of gehoord dat mogelijk verband houdt met de overval. Aan hen wordt gevraagd contact op te nemen met de politie op telefoonnummer 0900-8844.