Logo bredavandaag.nl
Beeld uit archief.
Beeld uit archief. (Guido van der Kroef)

Politie schrijft boetes uit tijdens verkeerscontrole Breda

  Politie

BREDA - Bij een verkeerscontrole op de kruising van de Beverweg en de Sint Ignatiustraat heeft de politie in totaal 13 bekeuringen uitgeschreven. De controle werd gehouden op donderdag tussen 15.00 en 17.30 uur door het politieteam Breda Zuid Oost.


Agenten schreven vijf boetes uit voor negeren van rood licht door automobilisten, een voor keer het negeren van rood licht door een fietser, drie boetes voor het niet gebruiken van de rijbaan en twee voor spookrijden. Eenn persoon op een brommer droeg geen helm en andere een motorrijder reed onverzekerd rond.

Daarnaast zijn er 15 bestuurders gecontroleerd op rijbewijs, kenteken- en verzekeringspapieren. Hierbij zijn geen bijzonderheden geconstateerd.

Tussen 19.00 uur en 21.00 uur is op diverse locaties in het teamgebied gecontroleerd op het voeren van verlichting. Op onder andere de Generaal Maczekstraat, het Wilhelminapark, de Ginnekenweg en de Dorpsstraat in Ulvenhout is gecontroleerd en hierbij zijn acht bekeuringen uitgeschreven.

Daarnaast zijn er vijf parkeerboetes uitgedeeld, waarvan één voor het op een invalidenparkeerplaats parkeren zonder de bijbehorende kaart.

Een bestuurder is aangehouden voor rijden onder invloed. De bestuurder blies 325 ug/l op het ademanalyseapparaat. Hiervoor wordt proces-verbaal opgemaakt.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief