Logo bredavandaag.nl
Politieteam Weerijs

Politie zoekt getuigen schietincident Bavel

  Politie

BAVEL - De politie is op zoek naar getuigen van een schietincident aan de Lange Voorne in Bavel, vrijdagavond rond tien voor negen.


De politie was snel met meerdere eenheden ter plaatse, maar de daders waren niet meer aanwezig. Uit eerste onderzoek van de politie blijkt dat een inzittende van een auto heeft geschoten op een tweede personenauto. In de beschoten auto zaten drie inzittenden. Er raakte niemand gewond. Wel sneuvelde de achterruit van de beschoten auto.

De toedracht van het schietincident is nog niet bekend. De politie zette de plaats van het incident af, waarna de recherche startte met een onderzoek. De drie inzittenden van de beschoten auto zijn verhoord en er werd een buurtonderzoek ingesteld. Rechercheurs van de unit Forensisch Technisch Onderzoek stelden een technisch sporenonderzoek in.

De daders zouden zijn weggereden in een middelgrote personenauto in de richting van de rijksweg A-27 of centrum van Bavel. In de vluchtauto zaten twee of drie personen.

De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich via 0900 – 88 44 te melden. Meldingen kunnen ook anoniem worden doorgegeven via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000).FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief