Logo bredavandaag.nl
Beeld uit archief.
Beeld uit archief. (Guido van der Kroef)

Inbraakgolf in Prinsenbeek en Haagse Beemden

  Politie

PRINSENBEEK/HAAGSE BEEMDEN - Bij vijf woningen in Prinsenbeek en de Haagse Beemden is de afgelopen maanden ingebroken. Zaterdagavond was het raak bij een huis aan de Middenweg. Daar ontdekten de bewoners rond 21.00 uur dat er was ingebroken.


De dieven forceerden een raampje boven de achterdeur. Uit de woning zijn onder meer sieraden gestolen. De afgelopen dagen werd in nog vier woningen in Prinsenbeek ingebroken. Bij een woninginbraak aan de Gouden Regen was het in de nacht van donderdag 31 januari op vrijdag 1 februari raak. Door aan de voorzijde bij een draairaam gaatjes te boren werd de toegang tot het pand verschaft. Kennelijk hebben de inbrekers de sleutels gevonden van de auto van de bewoners. Dit voertuig, een zwarte Mercedes met het kenteken 67-HBR-9 werd gestolen.

Vrijdag 1 februari werden ook inbraken gemeld in woningen aan de Weimersedreef en de Strijpenseweg (poging). Donderdag 31 januari 2013 werd omstreeks 22.30 uur een inbraak in een woning aan de Ganzerik gemeld. Daar was een raam geforceerd. De dieven gingen er daar met sieraden vandoor.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief