Logo bredavandaag.nl
Beeld uit archief.
Beeld uit archief. (Guido van der Kroef)

Winkeldief zet tanden in beveiliger

  Politie

BREDA - Een 42-jarige Bredanaar werd maandagmiddag 22 april in een warenhuis aan de Karrestraat betrapt op de diefstal van een zonnebril. Na zijn aanhouding werd hij agressief en beet hij onder meer een beveiliger in de rechteronderarm.


Meerdere getuigen zagen dat de verdachte de beveiliging van een zonnebril schoof. Hierna stopte hij de bril in een tas. Nadat de winkeldief kennelijk de beveiliger in de gaten kreeg die achter hem liep, hing hij de bril aan een T-shirt in een kledingrek en liep naar buiten. Daar werd de man door een beveiliger aangehouden.

De Bredanaar werd daarbij agressief en zwaaide met zijn armen. De bewaker bracht hem naar de grond en legde hem in een klem. Vervolgens beet de dief in de rechteronderarm van de beveiliger. De tandafdrukken staan in zijn de onderarm van de bewaker.

Een klant sprak daarna op de verdachte in die daardoor rustiger werd waarna hij door de beveiliger en een manager van de winkel naar een ophoudkamer werd gebracht in afwachting van de komst van de politie. De verdachte is vastgezet.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief