Logo bredavandaag.nl
foto Perry Roovers / SQ Vision
foto Perry Roovers / SQ Vision
ongeval

Bewoner Hudsonstraat overlijdt na noodlottige val

  Politie

HEUVEL - Een 46-jarige man uit Breda is in de nacht van vrijdag op zaterdag om het leven gekomen. Vrijdagavond kwam hij zwaar ten val toen hij probeerde via zijn balkon zijn huis in de Hudsonstraat binnen te komen.


Rond 22.30 uur kreeg de meldkamer van de politie een melding dat een man zwaar gewond op straat lag. Politie, meerdere ambulances en de traumahelikopter gingen ter plaatse om eerste hulp te verlenen. De Bredanaar werd met ernstig letsel aan zijn hoofd overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij in de loop van de nacht aan zijn verwondingen is bezweken. De politie heeft de nabestaanden van het noodlottig ongeval op de hoogte gebracht.

Volgens een getuige had de Bredanaar geprobeerd om het balkon van zijn eigen woning op de tweede verdieping te bereiken. Toen hij inzag dat het niet lukte, kwam hij weer naar beneden. Daarbij kwam hij ten val. De politie heeft direct ter plaatse een onderzoek ingesteld. Op dit moment gaat de politie uit van een ongeval en is er geen sprake van een misdrijf.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief