Logo bredavandaag.nl
Beeld uit archief.
Beeld uit archief. (Guido van der Kroef)

Beveiliger betrapt kledingdieven in warenhuis

  Politie

BREDA - Een 20-jarige vrouw uit Dordrecht en een 22-jarige vrouw uit Bergen op Zoom zijn donderdagmiddag in een warenhuis op de Karrestraat in Breda door een beveiliger betrapt op winkeldiefstal. Ze hadden twee broeken en een trui gestolen. In hun tassen werden nog meer gestolen goederen aangetroffen.


De bewaker zag dat beide vrouwen diverse kledingstukken meenamen naar de paskamer. Hij zag dat ze enkele ogenblikken later de kleedruimte met veel minder kleding verlieten, terwijl er in de paskamers geen goederen waren achtergebleven. Hij sprak de vrouwen buiten de winkel aan. Ze bleken een trui en twee broeken te hebben gestolen. In hun tassen hadden ze nog meer van diefstal afkomstige goederen bij zich. De dievegges zijn door een hulpofficier van justitie in verzekering gesteld. Het gaat onder meer om sokken en schoenen die in een kledingzaak in winkelcentrum de Barones waren gestolen.

In een supermarkt op de Pastoor Doensstraat in Bavel werd donderdagmiddag rond 17.30 uur een 36-jarige man uit Georgië betrapt op winkeldiefstal. Een medewerker zag via de camera dat de man diverse goederen uit de schappen pakte en deze in zijn jas stopte. Hij liep voorbij de kassa zonder af te rekenen. Vervolgens trad de elektronische diefstalbeveiliging van de winkel in werking. De dief had voor ruim 100 euro aan scheermesjes en levensmiddelen gestolen. Ook had hij een boksbeugel bij zich.

Een 49-jarige Bredanaar werd donderdagmiddag in een supermarkt op de Molenstraat in Zundert ook betrapt op winkeldiefstal. Hij had een fles port niet afgerekend bij de kassa. Hij was in de winkel al eens eerder betrapt op diefstal.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief