Logo bredavandaag.nl
foto Perry Roovers/SQ Vision
foto Perry Roovers/SQ Vision
ongeval

Opzettelijke aanrijding A58, vier gewonden, twee arrestaties

  Politie

LIESBOS - Een conflict tussen twee partijen in St Willebrord is zondagavond op de A58 bij het Liesbos geëindigd in een opzettelijke aanrijding en een vechtpartij.


Bij het incident raakte vier personen gewond. Die werden voor behandeling naar het ziekenhuis overgebracht. Twee van de betrokkenen werden gearresteerd.

Het conflict begon zondag tijdens een vechtpartij in een café in St. Willebrord, waarbij een 49-jarige man uit Rucphen gewond raakte. De man zou geslagen zijn met een fles. Na de caféruzie, die rond vijf over acht werd gemeld, reden mogelijke betrokkenen in twee auto's weg.

Omstreeks 20.10 uur werd gemeld dat er op de A58, gezien vanaf Roosendaal, net voorbij het Liesbos, ter hoogte van een bushalte een opzettelijke aanrijding had plaats gevonden, gevolgd door een vechtpartij. Ook brandweer en ambulancedienst reden er naar toe, omdat er sprake zou zijn van meerdere gewonden met een beknelling.

Ter plaatse bleek dat het hier ging om de twee auto's die eerder na het incident in St. Willebrord waren weggereden. In de ene auto zat een 41-jarige man uit St. Willebrord en in de andere auto hadden kennelijk een 33-jarige Tilburger met zijn vader en moeder en een 26-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats gezeten.

De 41-jarige man uit St. Willebrord was kennelijk voor de komst van de agenten ter plaatse mishandeld. De 33-jarige Tilburger en de 26-jarige man werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De overige betrokkenen werden naar ziekenhuizen vervoerd. Het letsel van de gewonden is nog onduidelijk. Hun rol bij het incident wordt nog onderzocht. De recherche onderzoekt wie de aanrijding heeft veroorzaakt en of er sprake is geweest van wapens.

De technische recherche heeft ter plaatse een sporenonderzoek ingesteld. Ook zijn inmiddels enkele getuigen gehoord.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief