Flickr

Vrouw (79) bestolen van laatste geld voor kerstdiner en foto overleden dochter

  Politie

BREDA - Op de Adriaan van Bergenstraat is vrijdagmiddag de tas van een bejaarde dame gestolen. In de tas zat haar laatste geld  voor het kerstdiner met haar zieke man.


Lees ook: Hartverwarmende reacties, politie coördineert hulpacties

De 79-jarige vrouw had zojuist wat boodschappen gedaan met haar scootmobiel. Haar handtas zat in het mandje voorop. De bejaarde vrouw had moeite om de zware boodschappentas binnen in haar huis te krijgen en was dus even weg bij haar vervoermiddel.

In de tijd dat zij de boodschappentas binnen zette, hebben vermoedelijk twee jongens op een fiets de handtas uit haar scootmobiel gestolen. Daarin zat naast het laatste maandgeld voor het kerstdiner ook een foto van de overleden dochter van de vrouw.

Getuigen gezocht
De politie zoekt getuigen die weten waar de tas van de vrouw gebleven is, met daarin de foto's en het geld. Het is een zwarte handtas met 2 vakken met ritsen, 2 leren hengsels en 3 vakjes met klepjes aan de voorkant van de tas. Heeft u iets gezien dat te maken heeft met dit voorval of heeft u andere informatie? Dan kunt u bellen met de politie via 0900-8844.

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief