Politie toont beelden van schietpartij bij politiebureau Chasséveld (video) | Bredavandaag | Hét nieuws uit Breda
schietpartij

Politie toont beelden van schietpartij bij politiebureau Chasséveld (video)

  Politie

BREDA - De politie heeft via Bureau Brabant camerabeelden naar buiten gebracht van het schietincident op het Chasséveld van 16 maart. Voor het politiebureau werden die dag enkele onbemande politievoertuigen beschoten.


Op de beelden is te zien hoe een verdacht persoon op een scooter richting de parkeerplaats rijdt. Het filmpje is niet heel duidelijk, maar laat wel zien dat het om een man gaat met een donkere jas tot over de heup. Verder draagt de man een capuchon met een bontkraagje. De scooter van de man is een klassiek model, mogelijk een Vespa, en heeft een donkere kleur.

De man blijkt tijdens het schieten op de politiewagens nogal afgeleid, want hij botst nog bijna tegen een rijdende auto op. Hierna vlucht de schutter via de Nassausingel.

Eerder hield de politie een 26-jarige verdachte uit Etten-Leur aan in verband met de schietpartij. De man kwam in beeld als verdachte vanwege zijn uitlatingen en gedrag in de nabijheid van het politiekantoor aan de Mijkenbroek. De man bleek na onderzoek niets met de zaak te maken te hebben.

Bekijk hier de video van Bureau Brabant.

 

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief