Logo bredavandaag.nl
Eenzijdig ongeval Stationslaan.
Eenzijdig ongeval Stationslaan. (Tom van der Put/SQ Vision)
ongeval

Stationslaan bezaaid met brokstukken auto na bizar ongeval (foto's)

  Politie

BREDA - Een bestuurder van een Jeep heeft woensdagmorgen tegen negen uur een spoor van autoonderdelen achtergelaten op de Stationslaan. De man kwam uit de richting van de Faam en raakte door onbekende oorzaak van de weg. Pas voorbij het station, tegenover de bouw van Breda Vooruit, kwam hij tegen een elektriciteitshuisje tot stilstand.


Daar wordt de man in de ambulance behandeld. Zijn auto staat tegen zijn oorspronkelijke rijrichting in geparkeerd. Voordat hij daar aankwam nam hij eerst een muurtje en vervolgens een paaltje mee in zijn spoor. Ook twee van de boompjes in plantenbakken bleken niet veilig. 

De man zou tijdens een stop bij het station zijn uitgestapt terwijl zijn auto met automaat niet in de P-stand stond. Bij het het weer instappen zou hij van de schrik zijn gaspedaal hebben ingetrapt, waarna hij aan zijn tocht over de stationslaan begon. De man lijkt er zonder ernstige verwondingen vanaf te zijn gekomen. "Hij heeft veel geluk gehad", aldus een agent tegenover de fotograaf. FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief