Logo bredavandaag.nl
Kim Kuijpers

Getuigen leiden politie naar auto-inbrekers

  Politie

BREDA - Politiemensen hebben, dankzij een oplettende getuige, in de nacht van maandag 6 op dinsdag 7 juli rond 03.00 uur twee mannen aangehouden op verdenking van auto-inbraak.


De twee worden ervan verdacht te hebben ingebroken in een geparkeerd staande auto op de Laan van Rasseghem en in een geparkeerd staande auto op de Van Gaverenlaan. Agenten konden de mannen korte tijd na de inbraken op basis van het opgegeven signalement in de Dillenburgstraat aanhouden. Het gaat om een 24-jarige man uit Breda en een 22-jarige man uit Etten-Leur.

De verdachten bleken bij hun aanhouding in het bezit te zijn van onder andere een navigatiesysteem. Onderzoek aan dit systeem leidde naar een woning in de Marijke Meustraat. Daar troffen de agenten een auto aan die niet meer op slot zat en waaruit een navigatiesysteem ontbrak. Ook deze auto-inbraak wordt in het onderzoek meegenomen. De verdachten zijn meegenomen naar het politiebureau en hebben de nacht in de cel doorgebracht. Ze worden dinsdag verhoord.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief