Logo bredavandaag.nl
Beeld uit archief.
Beeld uit archief. (Guido van der Kroef)

Studente treft camera aan in studentenkamer Haagweg

  Politie

BREDA/ETTEN-LEUR - Een bewoonster van een studentenkamer aan de Haagweg heeft zondag een camera ontdekt in haar kamer. De opgetrommelde politie kon in de nacht van zondag op maandag de vermoedelijke dader  aangehouden in Etten-Leur. De man wordt verdacht van het maken van illegale opnamen.


Zondagnacht kwam er een melding bij de meldkamer binnen dat een bewoonster van een kamercomplex aan de Haagweg een kleine camera in haar kamer onder een wastafel had gevonden. Die camera zat achter een gat in de muur. De bewoonster van de kamer was hevig geschrokken en had de politie gebeld.

De agenten, die naar de woning waren gestuurd, stelden meteen een onderzoek in. Dat onderzoek wees uit dat de camera verbonden was met kabels die uit moesten komen in een woning ernaast. De deur van die woning werd opengebroken en daar troffen de agenten inderdaad opnameapparatuur aan.

De man, waarvan de politie denkt dat hij de camera geplaatst heeft is later die nacht in een woning in Etten-Leur aangehouden. De zaak wordt verder uitgezocht.

Update: De man(36 jr) die verdacht wordt van het opnemen van de studente is vanmiddag in vrijheid gesteld. Hij blijft verdachte, meldt de politie maandagavond.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief