Logo bredavandaag.nl
Luuk Koenen/SQ Vision
Dodelijk ongeval

Dode bij ongeval op Moerlakenbrug

  Politie

BREDA - Bij een eenzijdig ongeval op de Moerlakenbrug is zaterdagavond de bestuurder van een auto om het leven gekomen. Het gaat om een 35-jarige man. Ook de hond van de man overleefde het ongeluk niet. 


De automobilist reed rond 20.00 uur op de Moerlaken. Vlakbij de kruising met de Emerparklaan reed hij tegen een boom. Een getuige heeft geprobeerd de man te reanimeren en gaf deze reanimatie over aan de hulpverleners die aankwamen. "Helaas overleed de man ter plaatse. Ook de hond overleefde het ongeluk niet, daarvoor kwam de dierenambulance", aldus de politie. Voor onderzoek naar het ongeval is de Moerlakenbrug enige tijd aan beide kanten afgezet.

Verkeersongevalanalisten van de afdeling Forensische Opsporing stelden na het ongeval een onderzoek in op de plaats van het ongeval. "Zij stelden sporen veilig en maakten foto’s van de aangetroffen situatie en het beschadigde voertuig", meldt de politie in een persbericht. Aan de hand van deze feiten en de verklaringen van getuigen probeert de politie de precieze toedracht van het ongeval te achterhalen.Voor de getuige die eerste hulp bood is slachtofferhulp ingeschakeld.

De Moerlaken, de verbindingsweg tussen de Haagse Beemden en Hoge Vucht, is berucht vanwege verkeer dat vaak met hoge snelheid het stuk tweebaansweg neemt. Met regelmaat worden er snelheidscontroles gehouden. FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief