Logo bredavandaag.nl
Beeld uit archief.
Beeld uit archief. (Guido van der Kroef)

Hardleerse metaaldieven aangehouden met gestolen containerbak

  Politie

BREDA/TERHEIJDEN - Een 52-jarige Bredanaar en een 35-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats zijn in verzekering gesteld nadat ze waren aangetroffen met een gestolen metalen containerbak. De politie arresteerde twee mannen op verdenking van heling/diefstal. Dat gebeurde vrijdagmiddag 23.


Afgelopen maandag werd van een bedrijfsterrein aan de Franse Akker een metalen containerbak gestolen. Deze diefstal werd gepleegde met een vrachtwagentje met daarop een hijsinstallatie. De diefstal was op camerabeelden opgenomen.

De eigenaar van de metalen containerbak zag vrijdagmiddag 23 oktober het bewuste vrachtwagentje rijden. En sterker nog: met daarop zijn gestolen containerbak. De man informeerde de politie en bleef het vrachtwagentje van Raamsdonk naar Terheijden volgen. Daar konden agenten het vrachtwagentje aan de kant zetten. De twee inzittenden werden meteen gearresteerd. De Iveco vrachtwagen werd in beslag genomen. In de containerbak werden diverse metalen en autobanden gevonden.

De twee mannen zijn volgens de politie notoire metaaldieven, die aan de politie verklaarden niets met de zaak te maken hadden. FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief