Afbeelding

Uit auto handelende drugsdealer gepakt op Lage Kant

Politie

BREDA - De politie heeft aan de Lage Kant een man aangehouden die vanuit zijn auto in drugs handelde. De handel zorgde volgens de politie voor een drukte van jewelste in de straat.

"Op zondag 17 april om 2.00 uur kregen we een melding dat er in de Lage Kant een dealer vanuit zijn auto zaken deed", meldt de politie. "De melder wist te vertellen dat fietsers af en aan reden en ook dat er via portierramen spullen overgegeven werden."

Een surveillance-eenheid nam polshoogte en de agenten zagen met eigen ogen dat er via een portieraam contact was tussen twee auto’s. Deze situatie werd direct onderzocht. "En we bleken de goede te hebben want uit het onderzoek wat direct ingesteld werd bleek dat een 19-jarige inwoner uit Breda stond te dealen. In zijn auto werden genoeg harddrugs, pillen en poeders, gevonden om een tijdje te handelen. Hij is dan ook meteen aangehouden."

De drugs zijn in beslag genomen. Aan het bureau bleek hij meer dan 300 euro aan contanten te hebben en twee mobiel telefoons. "Duidelijk een dealer dus. Hij zit voorlopig bij ons vast."