foto Matt Preston / Flickr.com
foto Matt Preston / Flickr.com

24-jarige Bredase voetballer schopt voetballer Chaam tegen hoofd

Politie mishandeling

BREDA/CHAAM - Een 24-jarige voetballer uit Breda wordt ervan verdacht een voetballer van tegenstander Chaam bewusteloos te hebben geschopt. Het incident vond zondagmiddag rond 13.20 uur plaats op het voetbalveld in Chaam.

De politie doet een oproep en zoekt getuigen of mensen die opnames hebben van een mishandeling gepleegd op het voetbalveld tijdens een voetbalwedstrijd zondagmiddag tussen een team van Chaam en van PCP. Volgens de politie ontstond er een ruzie was tijdens de wedstrijd. Daarbij zouden twee mensen gewond zijn geraakt.

Op het veld speelden Chaam en een club uit Breda tegen elkaar. Een voetballer van de club uit Chaam verklaarde aan de politie dat hij in de strijd een 'reglementaire overtreding' pleegde. Hij kwam daarbij ten val. Op het moment dat hij op keek, kreeg hij een schop tegen zijn hoofd. Hij verloor daarbij het bewustzijn.

Een medespeler die hem kwam helpen kreeg enkele klappen. Het onderzoek van de agenten ter plaatse kwam via verschillende getuigen uit bij een 24-jarige man uit Breda, die verdacht wordt van de mishandelingen. Het slachtoffer is gewond aan zijn hoofd. De verdachte is aangehouden.