Logo bredavandaag.nl
foto Guido Voermans
foto Guido Voermans
ongeval A58

Dode bij ongeval op A58 Tilburg-Breda; veel files

  Politie

BREDA/TILBURG - Bij een ongeval op de A58 tussen Tilburg en Breda is vrijdag een persoon om het leven gekomen. In totaal vonden er twee aanrijdingen plaats op deze snelweg, waarbij drie gewonden vielen.


Dat meldt de politie. Ook waren er aanrijdingen op de A59 en de A16. Alles bij elkaar zorgen de ongevallen en de daaruit voortvloeiende files voor veel vertraging op de snelwegen in West-Brabant.

De A58 bij Tilburg-Reeshof moest worden vrijgemaakt na de ongevallen. Het verkeer moest over een rijstrook en kwam daardoor langzaam weer op gang. Bij Bavel raakte een auto van de weg en kwam in de sloot terecht. De ongevallen vonden aan het begin van de ochtendspits plaats  en bezorgden voor sommige weggebruikers twee uur vertraging. Verkeer vanuit Eindhoven richting Breda werd geadviseerd om te rijden. Die omleiding werd geannuleerd toen ook bij knooppunt Hooipolder een ongeval gebeurde.

Het verkeer had vrijdagmorgen tijdens de spits last van hevige regenval. Op sommige plaatsen kon het wegdek het water niet tijdig afvoeren. De regen zorgde ook voor slecht zicht. Ook op de A27 had het verkeer veel last van het slechte weer. Het KNMI gaf een waarschuwing uit voor het verkeer vanwege de hevige buien die vanuit het zuiden over het land trokken.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief