Logo bredavandaag.nl
Beeld uit archief.
Beeld uit archief. (Guido van der Kroef)

Mogelijke mishandeling en ontvoering van No Surrender-lid op woonboulevard Breda

  Politie

BREDA - De politie zoekt getuigen van een mogelijk mishandeling en ontvoering van een president van de motorclub No Surrender. 


Op woensdag 21 september rond 17.00 uur kwamen er verschillende telefoontjes binnen vanaf de parkeerplaats van een woonwarenhuis aan de Kruisweide in Breda. Omstanders meldden dat een man door verschillende andere personen werd mishandeld op het parkeerterrein. Ook zagen de getuigen dat de man, vermoedelijk tegen zijn wil, in een auto gesleurd werd. Die auto reed daarop weg.

Er werd direct een onderzoeksteam opgestart. Via het door getuigen genoteerde kenteken van de auto kon de vermoedelijke identiteit van het slachtoffer in de loop van de avond achterhaald worden. Toen bleek dat hij een president van No Surrender was. In de loop van de nacht is er rechtstreeks contact gezocht met hem. 

Ondanks het feit dat hij mishandeld was en dat de politie het vermoeden heeft dat zijn vrijheid voor langere tijd is ontnomen, weigerde hij alle medewerking. Hij wilde geen openheid van zaken geven en deed geen aangifte. Omdat de betrokkene geen medewerking verleent aan het onderzoek maar wij toch duidelijkheid willen in deze zaak hoopt de politie tips te ontvangen. 

 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief