Logo bredavandaag.nl
Politieteam Weerijs

Politie plukt twee inbrekers uit supermarkt Tuinzigt

  Politie

TUINZIGT - De politie heeft in de Jumbo bij Winkelcentrum Tuinzigt twee inbrekers op heterdaad betrapt. Een getuige meldde de inbraak in de nacht van dinsdag op woensdag aan de politie. Die ging naar de Clematisstraat Breda en vond na enig speurwerk twee mannen die zich verstopt hadden.


De twee mannen hadden ingebroken via een hekwerk aan de achterzijde van de supermarkt. "In de ruimte waar zij op uit kwamen bleek wederom een deur opengebroken te zijn", aldus politieteam Weerijs op Facebook . "Met meerdere eenheden, onder andere van Politieteam Markdal, hebben wij het pand betreden en doorzocht. Achter in een gang werden achter een dichte deur twee inbrekers aangetroffen. Zij hadden zich daar verstopt voor de politie, maar werden door ons op heterdaad aangehouden voor de inbraak."

De twee verdachten werden overgebracht naar het cellencomplex in Breda en daar ingesloten. Door de recherche wordt woensdag een verder onderzoek ingesteld. Tegen de verdachten wordt proces-verbaal opgemaakt.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief