Kim Kuijpers

Tweetal berooft 16-jarige jongen van fiets en mobiel

  Politie

BREDA - Een 16-jarige jongen uit Breda is vrijdag kort voor middernacht bij het tunneltje aan de Moerlaken en Emerparklaan door twee daders beroofd van zijn mobiele telefoon en fiets. De daders vluchtten richting de Hoge Vucht. Agenten hebben nog tevergeefs naar de daders gezocht. De politie is op zoek naar getuigen en stelt een nader onderzoek in


Het slachtoffer verklaarde dat hij twee jonge mannen zag staan op het fietspad bij het tunneltje aan de Moerlaken aan de kant van de Emerparklaan. Hij wilde hen voorbij fietsen maar werd door een van die straatrovers bij de keel gegrepen. Ze namen zijn mobiele telefoon af en zijn fiets. Daarop zijn ze weggereden de Moerlakenbrug over richting de Hoge Vucht.

Het zou gaan om twee jonge daders, circa 18-jaar oud. Ze droegen donkere kleding en hadden hun gezicht bedekt, één van hen had een capuchon zonder en de ander met een bontje. De politie heeft inmiddels een getuige gesproken die de daders voor de straatroof daar al verdacht bij het tunneltje zag rondhangen.