Een auto is zondagavond in de sloot geraakt op de Emerparklaan.
Een auto is zondagavond in de sloot geraakt op de Emerparklaan. BredaVandaag

Auto in de sloot bij Emerparklaan; bestuurder gewond

Politie ongeval

BREDA - De traumahelikopter is zondagavond tegen 21.00 uur opgeroepen voor een ongeval op de Emerparklaan. Daarbij raakte een auto van de weg in de sloot. De bestuurder is uit de auto gehaald.

De bestuurder raakte met zijn auto van de weg in de sloot. Brandweer, politie en ambulances kwamen ter plaatse voor hulp. De oorzaak van het ongeval is nog onbekend. Ook is nog onduidelijk hoe ernstig de verwondingen zijn. Volgens getuigen zou de auto voor het ongeval al slingerend hebben gereden.

Het ongeval gebeurde tussen winkelcentrum Heksenwiel en de afslag naar de Komoord ter hoogte van de plek waar de 'legosteentjes' in de middenberm staan opgesteld. De bestuurder reed richting centrum. De traumahelikopter landde dicht in de buurt en vertrok even na half tien weer. De gewonde bestuurder is met ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het verkeer vanaf Heksenwiel kon drie kwartier niet richting centrum rijden via de Emerparklaan. De landing van de helikopter en de vele hulpdiensten trokken ook veel belangstellenden richting de Emerparklaan.

Meer foto's