Logo bredavandaag.nl
Screensot Dumpert.
mishandeling

Betrokkenen vechtpartij Hoge Vucht melden zich bij politie

  Politie

BREDA - Enkele betrokkenen bij de vechtpartij afgelopen week in Hoge Vucht hebben zich zondag met hun ouders bij de politie gemeld. Het onderzoek naar hun rol en betrokkenheid gaat verder, meldt de politie. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.


Burgemeester Depla noemde zaterdag de beelden van de laffe vechtpartij waarbij een jongen van dertien in de Namenstraat in elkaar wordt geslagen ‘vreselijk’. VVD-fractievoorzitter Thierry Aartsen wil dat elke aanwezige een gesprek krijgt. “We kunnen dit niet alleen aan de politie overlaten.” Hij benadrukte dat de daders moeten worden bestraft, maar dat het ook duidelijk moet worden dat kijken en niet ingrijpen bij dit vechtpartijen als deze niet kan. Depla herhaalde eerder de oproep van de politie aan getuigen om zich te melden met beelden en verhalen.

Een 13-jarige scholier werd donderdagmiddag 7 september door een groep jongeren in elkaar geslagen in een park bij de Namenstraat. Veel omstanders filmden de vechtpartij. De politie vraagt deze getuigen zich te melden en hun beeldmateriaal beschikbaar te stellen voor het onderzoek.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief