Logo bredavandaag.nl
Hulpdiensten in de Merwedestraat na een steekincident op straat. Een vrouw raakte zwaargewond.
Hulpdiensten in de Merwedestraat na een steekincident op straat. Een vrouw raakte zwaargewond. (Perry Roovers/SQ Vision)

Verdachte (25) aangehouden voor steekpartij Merwedestraat

  Politie

BREDA - De politie heeft woensdagavond een 25-jarige Bredanaar aangehouden voor een steekincident op de Merwedestraat. Daar raakte woensdagmorgen een 31-jarige vrouw gewond.


De vrouw deed rond 09.30 uur de deur open nadat er werd aangebeld. Een voor haar onbekende man drong hierop de woning binnen en stak haar met een mes in het lichaam. De dader vluchtte vervolgens weg in een kleine, gele auto.

Het slachtoffer werd door omstanders bloedend aangetroffen. Zij alarmeerden de hulpdiensten. De vrouw leek zwaargewond en werd met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Tilburg. Daar bleek het letsel van het slachtoffer mee te vallen. Niet veel later mocht zij het ziekenhuis verlaten. De recherche gaat met haar in gesprek.

De politie startte direct een onderzoek en zette de omgeving rondom de woning af. De recherche verrichtte een sporenonderzoek. Ook werd er een buurtonderzoek gehouden om meer informatie in te winnen. Het onderzoek naar de toedracht is nog in volle gang. 's Avonds werd de 25-jarige Bredanaar aangehouden.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief