Logo bredavandaag.nl
Janet Olde Wolbers

Aanranding hardloopster Mastbos: geen nieuwe tips

  Politie

BREDA - De politie heeft nog geen tips gehad naar aanleiding van de poging tot aanranding zaterdagochtend in het Mastbos. Rond 7.30 uur werd een hardloopster belaagd door een onbekende man op de Lange Dreef in het bos.  


Dat meldt Eric Passchier, woordvoerder van de politie. “Dat is ook lastig, want op het tijdstip waarop de aanranding zou zijn gepleegd zijn er gewoonlijk nog maar weinig mensen in het bos.”

De politie én het slachtoffer lieten weten op zoek te zijn naar mensen die de dader mogelijk hebben gezien voor of na de aanranding. De man was ongeveer 1.80 - 1.85 meter lang. “Hij had een donkere jas met grijze letters op zijn mouw en een capuchon op”, vertelde het slachtoffer tegenover BredaVandaag. Ze kon ontsnappen door de man hard te bijten en hem keihard in zijn kruis te pakken.

Volgens Passchier is deze zaak niet te linken aan andere aanrandingszaken van afgelopen weken. “We bekijken iedere zaak op zich. Er moeten wel hele duidelijke overeenkomsten zijn, willen wij zaken aan elkaar linken. We willen gewoonweg tunnelvisie voorkomen.”

 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief