Logo bredavandaag.nl
Flickr
mishandeling

Mishandeling met honkbalknuppel in Opsporing Verzocht

  Politie

BREDA - De mishandeling met een honkbalknuppel van een Bredanaar komt dinsdagavond aan bod in Opsporing Verzocht. De man parkeerde op 10 augustus in de avond  zijn auto vlakbij zijn huis in Princenhage.


Dat gebeurde rond 22.45 uur. De daders zijn twee mannen die hem opwachtten. Als hij uit wil stappen krijgt hij harde klappen met een honkbalknuppel van een man met bivakmuts. Terwijl hij wil ontsnappen slaat een andere man hem met een koevoet en een hamer. Door het lawaai komt een buurman naar buiten. "Daardoor schrikken de daders en vluchten zij weg in hun auto, een BMW X1", meldt de politie. "Op de kruising Tramsingel en Prinsenkade krijgen de mannen een ongeluk en laten ze hun auto staan. Ze vluchtten te voet verder." 

De politie zoekt mensen die voor, tijdens en na de mishandeling de vluchtwagen van de daders hebben gezien, de zwarte BMWX1. Ook zoekt de politie mensen die weten wie deze auto sinds 21 juli  heeft gereden en wie iets verdachts heeft gezien in de dagen voor of van de mishandeling in de buurt van de Isenburgstraat. Daarnaast zoekt de politie mensen die kunnen weten waarom deze man is mishandeld.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief