De vermiste Bas Rossen
De vermiste Bas Rossen Politie

Grote zorgen familie 61-jarige Bas Rossen over vermissing

Politie

BREDA - De familie van de 61-jarige Bredanaar Bas Rossen maakt zich grote zorgen. Rossen is sinds 21 januari 2017 vermist. De familie vroeg het tv-programma Team Vermissingen op hulp.

Woensdagavond behandelde het tv-programma Team Vermissingen de details van zijn verdwijning. Het laatste contact van de familie met Rossen vond plaats via een brief die hij naar z’n moeder stuurde op 13 september. Vanuit Lyon, want Rossen kent in z’n zwerversbestaan een reeks van bezoeken aan Frankrijk.

Z’n broer, Jaap, is bezorgd over zijn fysieke en mentale gesteldheid, laat  hij in een persoonlijke boodschap weten. “Bastiaan, ik hoop natuurlijk dat je deze beelden ziet, of anders mensen in jouw omgeving. Ik zal je willen vragen om zo snel mogelijk contact op te nemen met mij, bijvoorbeeld via dit programma. Ik wil weer graag contact met je hebben, er zijn nogal wat dingen gebeurd in Nederland en wij maken ons zorgen om jouw gezondheid.”

Sinds 15 januari is er geen telefonisch contact meer geweest en dat maakt z’n broer ongerust. Inmiddels is de moeder van Rossen overleden. De familie vermoedt dat Bas dat niet weet. Het laatste wat hij schreef aan z’n familie was onheilspellend. “Veel problemen hier, ik denk dat het tijd is om een sabel te kopen.”

Mensen die iets weten kunnen contact opnemen via het programma.