Logo bredavandaag.nl
Politieteam Weerijs

Mishandeling haven Breda: politie roept dader op zich te melden

  Politie

BREDA - De politie roept een man op zich te melden die in de nacht van zaterdag 18 op zondag 19 november aan de Haven van Breda een vuistslag uitdeelde. Het slachtoffer, een 23-jarige man uit Oosterhout, liep hierbij een gebroken kaak op.


Het slachtoffer kreeg aan het einde van de uitgaansnacht, rond 04.00 uur,  bij de plaszuil op de Haven een woordenwisseling met een man. Er kwamen wat vrienden van de man bij staan en het slachtoffer besluit om weg te lopen richting de voormalige vishal. De dader loopt vervolgens achter de man aan en op de Haven, voor de voormalige vishal, krijgt het slachtoffer ineens een flinke vuistslag op zijn gezicht.

De Oosterhouter gaat vervolgens met een vriend naar huis, maar de volgende dag blijkt dat hij een gebroken kaak heeft. Hij heeft aangifte gedaan van de mishandeling. De politie is een onderzoek gestart.

De mishandeling staat op camerabeelden waarop de verdachte duidelijk zichtbaar is. De politie roept de dader dan ook op om zich snel te melden bij de politie. Op deze manier voorkomt hij dat de camerabeelden binnenkort gedeeld worden om zijn identiteit te achterhalen.

 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief