Een auto aan het Daalakkerpad is in de nacht van maandag op dinsdag uitgebrand. De auto stond in een carport, die eveneens in vlammen opging.
Een auto aan het Daalakkerpad is in de nacht van maandag op dinsdag uitgebrand. De auto stond in een carport, die eveneens in vlammen opging. (Perry Roovers/SQ Vision)
autobrand

Auto en carport Daalakkerpad branden uit; politie vermoedt brandstichting

  Politie

BAVEL - Een auto aan het Daalakkerpad in Bavel is in de nacht van maandag op dinsdag uitgebrand. De auto stond onder een carpoort. Ook deze ging geheel in vlammen op.


Een naastgelegen schuur kon ook niet gered worden, het huis werd nat gehouden door de brandweer. De brandweer was met drie voertuigen aanwezig waaronder de hoogwerker die vanaf boven de brand bluste. De politie zette de straat af. Verschillende mensen op straat hadden het over een mogelijke brandstichting. De politie vermoedt brandstichting.

Doordat de auto benzine lekte, is de brandweer zeker een uur aan het blussen geweest. Een bewoonster probeerde de auto weg te rijden terwijl deze in brand stond en ademde rook in. Ze werd overgebracht naar het ziekenhuis voor controle.

In dezelfde nacht brandde ook een auto aan de Biehoeve in Breda uit. Ook daar zou sprake zijn van brandstichting.