Opsporing Verzocht

Ernstige doorrijding: Politie zoekt ook zilveren Peugeot 207

  Politie

BREDA - De nieuwste aflevering van Opsporing Verzocht besteed wederom aandacht aan de ernstige doorrijding van zondagochtend, 29 oktober. Een 34-jarige vader van twee kinderen raakte daarbij ernstig gewond. De politie is op zoek naar tips over een tweede auto die na de aanrijding de mogelijke verdachte ophaalde.


De vrouwelijke eigenaar van de auto zegt niet te weten wie op die noodlottige zondagochtend haar auto bestuurde. Desondanks was de auto volgens haar niet gestolen. De politie is daarom op zoek naar meer tips en getuigen. Uit de bewakingsbeelden op de plek van het ongeluk blijkt ook dat er tijdens de doorrijding twee mannen in de auto zaten. Het gaat om twee jongemannen, tussen 20 en 25 jaar en met een Noord-Afrikaans uiterlijk.

Nieuwe bewakingsbeelden tonen hoe een zilveren Peugeot 207 stationwagon uit 2007-2013, de bestuurder van de donkerblauwe Citroen C3 komt halen bij het autobedrijf op het Hazepad. Dit gebeurde in de vroege ochtend, rond 4.00; ongeveer een half uur na de doorrijding.

De politie is op zoek naar tips. Wie weet het kenteken of kan de link leggen tussen beide voertuigen en betrokkenen?