Logo bredavandaag.nl
Hennepbord. foto Erik Eggens
Hennepbord. foto Erik Eggens

Hennepoogst Bredase politie: 241 plantjes en 5 kilo toppen

  Politie

BREDA - Bij een regionale hennepruimdag heeft de politie woensdag elf kwekerijen in de regio geruimd. In Breda troffen de agenten in de Meulebeekstraat 241 planten aan. In de Fatimastraat werd 5 kilo henneptoppen gevonden. 


In Breda werd een 28-jarige man uit Breda in een woning aan de Meulebekestraat aangehouden. Op bijna alle adressen werd illegaal stroom afgetapt. In de woning aan de Jacob Catslaan in Oosterhout zijn twee verdachten, een 58-jarige bewoonster en een 20-jarige vrouw uit Oosterhout in de woning aangehouden.  

De politie doorzocht de elf panden in Halsteren (Buurtweg – 486 planten), Roosendaal (Damastberg – 301 planten), Dinteloord (Oostgroeneweg – 420 planten, en Van Heemskerckstraat – 800 gram hennep), Oosterhout (Vreeburg – 301 planten, en Jacob van Catslaan – 108 planten, 1808 stekjes en bijna 1,5 kg toppen), Breda (Meulebekestraat – 241 planten, en Fatimastraat – ruim 5 kilo toppen), Tilburg (Jan Evertsenstraat – 300 planten) en in Waalwijk (Grotestraat – 162 planten, en Talmastraat – 89 planten).

 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief