Logo bredavandaag.nl
Beeld uit archief.
Beeld uit archief. (Guido van der Kroef)

Bredanaar beroofd en mishandeld door drietal bij het Walpad Breda

  Politie

BREDA - Een 39-jarige Bredanaar is afgelopen vrijdag tussen 08.50 uur en 09.05 uur aan het Walpad overvallen door drie mannen. Daarbij werd de man mishandeld en vervolgens beroofd van zijn geld.


De man was onderweg op zijn fiets om boodschappen te gaan doen. Hij parkeerde zijn fiets op een bruggetje in de buurt van de Praxis en liep in de richting van het Walpad. Ter hoogte van het tunneltje dat daar ligt kwamen er drie mannen op hem aflopen. Ze spraken hem aan en beroofden de man, waarbij ze hem mishandelden. Vervolgens ging het drietal er te voet vandoor in de richting van de McDonald’s.

Van de daders ontbreekt ieder spoor. De recherche heeft een onderzoek ingesteld. Van de daders is een signalement bekend. De daders zijn allen tussen de 40 en 45 jaar oud, hebben een donkere huidskleur en zijn tussen de 1.75 en 1.85 meter lang. Ze hebben alle drie een slank en gespierd postuur, en hebben donkerbruine dreadlocks met gekleurde kraaltjes in het haar.

De eerste dader droeg een zwart shirt met een donkerblauwe spijkerbroek. De tweede dader droeg een shirt met daarop een afbeelding van Bob Marley en een donkerblauwe spijkerbroek. Dader drie droeg een zwart shirt en een donkerblauwe spijkerbroek. Ook had de man een donkerbruin ringbaardje rond zijn kin waar hij ook kraaltjes in had zitten. Alle mannen droegen daarnaast handschoenen zonder vingertoppen.

De politie doet onderzoek naar de zaak en vraagt getuigen om zich te melden.

 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief