Logo bredavandaag.nl
Perry Roovers/SQ Vision
politiehelikopter

Dode bij schietincident in flatwoning Sandenburgstraat; klopjacht naar daders (foto's)

  Politie

BREDA - De politie is op zoek naar daders van een schietincident in de Sandenburgstraat in Breda, waarbij een dode is gevallen. De daders zouden in een zwarte auto zijn gevlucht nadat rond 20.15 uur in de woning zou zijn geschoten. Met een politiehelikopter is gezocht naar de daders. 


In eerste instantie werd ook de traumahelikopter opgeroepen voor assistentie. Die werd even later afgezegd. Na iets na negen uur vertrok ook de ambulance. Bij de schietpartij is een persoon dodelijk getroffen. Het schietincident vond volgens de politie rond 20.20 uur plaats.

Buurtbewoners zouden de daders hebben zien wegrijden in een donkere auto. De politie meldde even na 22.00 uur dat er meerdere auto's met hoge snelheid wegreden. Een van de inzittenden zou met een groot wapen over straat zijn gegaan. De politie heeft de omgeving afgezet en doet onderzoek. De Sandenburgstraat is in de omgeving van winkelcentrum De Burcht in de IJpelaar.

De schietpartij vond plaats in een woning op de tweede etage. De hoofdingang van de flat is afgesloten. Ook de parkeerplaats is afgesloten voor onderzoek. De politie startte na 22.00 uur met het forensisch onderzoek. Ook worden omwonenden gehoord. Op het adres is sinds 2 april een koeriersbedrijf gevestigd.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief