Logo bredavandaag.nl
Een arrestatieteam is dinsdagmorgen 9 januari een flat aan de Roeselarestraat binnengevallen. Twee verdachten probeerden te vluchten, ze raakten daarbij gewond.
Een arrestatieteam is dinsdagmorgen 9 januari een flat aan de Roeselarestraat binnengevallen. Twee verdachten probeerden te vluchten, ze raakten daarbij gewond. (Perry Roovers/SQ Vison)

Gestolen telefoons uit flat Roeselarestraat terug naar eigenaren

  Politie

BREDA - De politie heeft eerder gestolen telefoons en een laptop terug kunnen geven aan de rechtmatige eigenaren. De goederen werden gevonden in de woning aan de Roeselarestraat in Breda waar op 9 januari een stoffelijk overschot werd gevonden. Deze goederen konden de afgelopen maanden worden gematched met aangiften van woninginbraken en bedrijfsinbraken.


Het gaat onder meer enkele gebruikte mobiele telefoons die in een bestelbus lagen die in december 2017 werd gestolen. De mobieltjes waren ter reparatie aangeboden en  zouden door een koeriersbedrijf terug gebracht worden bij de diverse telecomshops.  

De bestelbus werd in Breda ontvreemd aan de Epelenberg en later leeg terug gevonden aan de Parallelweg in Breda.  Ook werd een laptop aangetroffen die van een woninginbraak afkomstig was begin januari 2018 aan de Heusdenhoutseweg. 

 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief