Logo bredavandaag.nl
Slachtoffer steekincident is 42-jarige vrouw uit Hoogvliet
Slachtoffer steekincident is 42-jarige vrouw uit Hoogvliet (Paul Ranft )

Slachtoffer steekincident is 42-jarige vrouw uit Hoogvliet

  Politie

BREDA - De vrouw die woensdagavond werd neergestoken bij de Klaverweide in Breda is een 42-jarige vrouw uit Hoogvliet. De vrouw zou meer dan twintig keer zijn gestoken door de dader.


Dat meldde een getuige aan BN DeStem. Het incident gebeurde rond 18.30 uur. Politie en ambulancedienst gingen met spoed naar de Klaverweide. Ook een traumahelikopter kwam ter plaatse. Er werd eerste hulp aan de vrouw verleend. Rond 19.15 uur werd het slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht, waar ze even later overleed.

Een 42-jarige man uit Breda is meteen ter plaatse door enkele agenten aangehouden. Hij is voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht.

Woensdagavond startte de politie in de omgeving met een sporenonderzoek. Daarvoor werd de omgeving tot ongeveer 22.30 uur voor een sporenonderzoek afgezet en werden getuigen verhoord.
“Het gewelddadige incident lijkt zich afgespeeld te hebben in de relationele sfeer”, laat de politie donderdagochtend weten. “Naar de precieze relatie wordt nog onderzoek gedaan.”

Er zouden door verschillende omstanders beelden van het incident gemaakt zijn. De politie hoopt deze beelden te ontvangen.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief