Foto: Tom van der Put

Update: 16-jarige jongen omgekomen bij ernstig ongeval op A59

  Politie

DEN HOUT - Op de A59 bij Den Hout/Made heeft zaterdagmiddag 9 juni iets net na 16.00 uur een ernstige aanrijding tussen twee auto's plaatsgevonden. Daarbij is een 16-jarige jongen uit Oosterhout om het leven gekomen. De 18-jarige bestuurder uit Oosterhout werd gewond naar het ziekenhuis gebracht. Hij is door de politie als verdachte aangemerkt. 


De bestuurder van de andere auto, een 37-jarige man uit Etten-Leur, is zwaargewond naar het ziekenhuis overgebracht. Bij het ongeval kwam een traumahelikopter ter plaatse. Beide auto-s raakten door de aanrijding van de weg. 

De rechterrijstrook is dicht. Dit levert twee kilometer file en dertien minuten vertraging op. De weg blijft tot 22.00 uur afgesloten. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De politiehelikopter gaat overzichtfoto's maken voor het onderzoek. Ook Team Verkeer Zeeland-West-Brabant is ook aanwezig.

De politie heeft getuigen van het incident gesproken. De politie roept mensen die beide voertuigen, allebei zwarte Volkswagens type Golf, voor het ongeval hebben zien rijden of het ongeval hebben zien gebeuren, zich te melden bij de politie. Doel is de aanleiding van het ongeval nauwkeuriger in beeld te krijgen. 


 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief