Logo bredavandaag.nl
Archief BredaVandaag / Stockphoto

Politie doet grote harddrugsvangst; 30-jarige vrouw aangehouden

  Politie

BREDA - Een 30-jarige vrouw uit Boeimeer is aangehouden wegens het bezit van harddrugs. De politie spreekt van een grote vangst. De vrouw is aangehouden en meegenomen naar het bureau. 


Twee agenten reden langs een bekend drugsadres in Boeimeer. Zij zagen licht branden in het pand, terwijl ze wisten dat de bewoner niet thuis was. De agenten vertrouwden de zaak niet een namen een kijkje. In het huis troffen zij de vrouw aan met harddrugs bij zich. De politie vermoedde dat drugs werden verhandeld vanuit het pand en deed daarop verder onderzoek. Ook was er een vermoeden dat er nog meer drugs in de woning aanwezig zouden zijn. 

Apotheek aan drugs
En dat bleek ook zo te zijn. Nadat de politie met honden op zoek ging door het huis werden er in totaal ruim 500 pillen, 3 gram amfetaminepasta, bijna 4 gram hasjolie en 100 gram amfetamine gevonden. Volgens de politie zat er zelfs een pil in een stofzuigerzak. Ook zijn er twee fietsen en een pinpas gevonden, de politie onderzoekt nog of deze mogelijk gestolen zijn. De verdachte is aangehouden en de drugs en andere spullen zijn in beslag genomen. 

Guus Arnouts


FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief