Logo bredavandaag.nl
Archief BredaVandaag

Zesde verdachte gearresteerd in zaak rond dood Kaan Safranti (26)

  Politie

BREDA/ROERMOND - Dinsdagochtend is een 23-jarige man in Roermond aangehouden, hij wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij het dodelijk schietincident in een flat aan de Sandenburgstraat op 8 april. Hierbij kwam de 26-jarige Kaan Safranti om het leven kwam. 


Op 29 mei werden al vijf verdachten aangehouden meldt de politie: Een 26-jarige man uit Venlo, een 21-jarige vrouw uit Geleen, een 28-jarige vrouw uit Sittard en twee mannen (21 en 22 jaar) uit Roermond. Alle zes de verdachten zitten nog in voorlopige hechtenis, de zaak wordt nog altijd onderzocht door de recherche.

Vondst
De politie kreeg zondag 8 april 2018 omstreeks 20.20 uur meldingen van bewoners aan de Sandenburgstraat dat ze knallen hadden gehoord. Direct erna zou een aantal auto´s snel zijn weggescheurd. In een van de flats werd Safranti aangetroffen die was neergeschoten. De politie formeerde onmiddellijk een Team Grootschalige Opsporing en er werd direct een uitgebreid buurt- en sporenonderzoek gestart. Begin mei werd er een automatisch vuurwapen in de berm van de A58 aangetroffen, het vermoedelijke wapen waarmee Safranti om het leven is gebracht. 

Guus Arnouts


FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief