Overval op de Albert Heijn bij Heksenwiel.
Overval op de Albert Heijn bij Heksenwiel. (Foto: Perry Roovers / SQ Vision)

Supermarkt Heksenwiel overvallen; overvaller nog voortvluchtig (update)

  Politie

BREDA - Een man met een mes heeft zondagavond een overval gepleegd op de Albert Heijn op de Heksenwaag in de Haagse Beemden. De man dreigde kort voor sluitingstijd personeel met een mes en maakte een geldbedrag buit. 


De man vluchtte in de richting van de Keislagen, meldt de politie. Er raakte niemand gewond bij de overval. De politie is druk bezig met het onderzoek. Na korte tijd werd een persoon aangehouden door de politie. "Uit onderzoek blijkt de aangehouden persoon niet de overvaller te zijn", meldt de politie rond 20.40 uur. Hij wordt vrijgelaten. "Wij zoeken dus nog steeds naar de man die hier verantwoordelijk voor is. De recherche komt ook naar de locatie om onderzoek te doen." 

De dader zou een getinte man zijn van circa 20 jaar oud. Hij droeg een donkere jas met een muts en sjaal. Ook had hij een sporttas bij zich. De politie raadt mensen die een persoon zien die voldoet aan het signalement zelf geen actie te ondernemen, maar 112 te bellen.

De politie is zo'n zeven mensen aan het verhoren die getuige waren van de overval. Personeel dat niets gehoord en gezien heeft, mag naar huis. Er zijn vier units van de politie aanwezig voor onderzoek. Het winkelcentrum is voor de ingang van de supermarkt afgesloten. De Albert Heijn is op zondag tot 20.00 uur geopend.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief