Afbeelding
Foto: Tom van der Put/SQ Vision

Filmende bestuurders op A58 kunnen bekeuring tegemoet zien

Door: Peter Houtepen Politie

ULVENHOUT - Automobilisten die donderdagmiddag filmpjes en foto's hebben gemaakt van het ongeval op de A58 bij Ulvenhout kunnen binnenkort een bekeuring thuis verwachten. Hier botsten aan het begin van de middag drie vrachtauto's op elkaar. Bij het ongeval raakte een chauffeur lichtgewond.

Nadat de eerste zorg verleend was noteerden agenten kentekens van automobilisten die op de andere rijbaan met hun telefoon in hun hand achter het stuur zaten om het ongeval vast te leggen. Die automobilisten kunnen een bekeuring van 230 euro verwachten. Er zouden door politieagenten dertig kentekens genoteerd zijn. Twee weken geleden werden ook al 45 bekeuringen uitgeschreven toen mensen op de A58 bij Etten-Leur achter het stuur aan het filmen waren nadat daar een vrachtwagen geschaard was

De A58 bij Ulvenhout was donderdagmiddag niet alleen lange tijd dicht vanwege de vele brokstukken die er lagen, maar ook omdat iets verderop de hulpdiensten ook bezig waren met een vrouw die in haar auto onwel was geworden.

Afbeelding
Afbeelding