Vermissing Henk-Kris Heeren (32) nu ook in Opsporing Verzocht

  Politie

BREDA - De vermissing van de 32-jarige Bredanaar Henk-Kris Heeren krijgt nu ook landelijke aandacht.


Na het item dat op 19 november werd uitgezonden in Bureau Brabant op Omroep Brabant, komt de zaak nu ook dinsdag 4 december ook aan de orde in het tv-programma Opsporing Verzocht.

Henk-Kris Heeren verliet op woensdagmiddag 19 september zijn huis in Breda-Noord met de auto, nadat hij kort daarvoor zijn 2-jarig zoontje bij zijn moeder had afgezet. Nadien is niets meer van hem vernomen. Opvallend is dat hij op 19 september zijn telefoon en bankpas niet mee heeft genomen, iets wat hij normaal nooit zou vergeten. Verder was hij nooit langere tijd van huis.

Toen hij op 22 september, de verjaardag van zijn zoontje, nog niks van zich had laten horen, sloeg de paniek toe en werd zijn vermissing gemeld bij de politie. Ook in de anderhalve week daarna werd niets van Henk-Kris Heeren gehoord of gezien.

Dat gebeurde pas op woensdag 3 oktober toen de auto waarin hij vanuit Breda was vertrokken (een grijze Toyota Aygo met kenteken 49-SP-DH) zo'n 60 kilometer verderop teruggevonden in de Hoogstraat in Waalre. Volgens buurtbewoners stond het voertuig daar al twee weken geparkeerd, dus mogelijk al vanaf 19 september. 

De politie houdt in de zaak rond de vermissing van Henk-Kris Heeren uit Breda alle opties open. Dat verklaarde woordvoerder Willem van Hooijdonk in Bureau Brabant.

Zie hieronder het fragment uit Bureau Brabant:FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief